Site icon NewsIT
13:57 Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026

Ευάγγελος Αποστολάκης: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με το ΠΑΣΟΚ – Στην Κρήτη με κλιμάκιο του κόμματος

Μία ημέρα μετά την επίσημη ένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, περιοδεύει στις πληγείσες περιοχές του Μυλοποτάμου

Ευάγγελος Αποστολάκης

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης πληγείσες περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, στην Κρήτη (Πηγή φωτογραφίας: creta24.gr)

Την πρώτη του επίσημη παρουσία με το ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί στην Κρήτη ο Ευάγγελος Αποστολάκης, μόλις μία ημέρα μετά την ένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο που επισκέπτεται σήμερα, Τρίτη (06.10.2026), τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου.

Η παρουσία του Ευάγγελου Αποστολάκη στο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελεί την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο πλευρό στελεχών του κόμματος μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο Ανδρουλάκη και την επισημοποίηση της πολιτικής τους συνεργασίας.

Στο επίκεντρο της περιοδείας βρίσκονται οι συνέπειες από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας στον Μυλοπόταμο, με τα στελέχη του κόμματος να ενημερώνονται για τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις, τα προβλήματα στις βασικές υποδομές, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες.

Στο κλιμάκιο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ρεθύμνου Μανώλης Χνάρης, ο βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Μάντζος, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Γιάννης Βαρδακαστάνης και η Μαρία Δαφέρμου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Στην περιοδεία συμμετέχουν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Μανώλης Καμπουράκης και ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Σαρρής.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version