Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης και ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης ανάμεσα στους υποψήφιους με τη ΝΙΚΗ

Ο καθηγητής σεισμολόγος Άκης Τσελέντης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΙΚΗ στις προσεχείς εκλογές. Τέσσερις δικηγόροι και νομικοί, τρεις γιατρούς, ένας αγιογράφος και ένας ηθοποιός, ο Νίκος Αναδιώτης, είναι μεταξύ των «17» που ανακοινώθηκε ότι θα διεκδικήσουν την ψήφο για τις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη ΝΙΚΗ -με τους Νίκο Αναδιώτη και Άκη Τσελέντη να ξεχωρίζουν- είναι οι: 1) Σταυρόπουλος Γεώργιος, Αθήνα, FETCS, MBA Δ/ντης Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΓΝΑ «Ιπποκράτειο».

2) Τσελέντης Γεράσιμος (Άκης) Αθήνα, Καθηγητής Σεισμολογίας Παν/μίου Αθηνών, Δ/ντης Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Διευθυντής Εθνικού Κέντρου Τσουνάμι.

3) Ηλιόπουλος Φώτης Πάτρα Ειδικός Ορθοδοντικός.

4) Αναδιώτης Νικόλαος Αίγιο, ηθοποιός.

5) Χιωτακάκος Δημήτριος, Αττική. Διδάκτωρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Σύμβουλος Επιχειρήσεων

6) Καλυβιώτης Ραφαήλ Αθήνα, Πολιτικός Επιστήμονας Υπ. Διδάκτορας Γεωπολιτικής, Συντονιστής Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, Στέλεχος στον ναυτιλιακό κλάδο, Τακτικός Αρθρογράφος στις Εφημερίδες Εστία και Δημοκρατία, Συνιδρυτής της ενημερωτικής ιστοσελίδας newsfire.gr Διαχειριστής του πολιτικού καναλιού  Right2thebone.

7) Μαγγίνας Νικόλαος Έβρος, Δικηγόρος, Δασολόγος Περιβαλλοντολόγος. MSc στην περιβαλλοντική πολιτική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου.

8) Σαμαράς Ανέστης Χριστιανίδης Αριδαία Οικονομολόγος.

9) Καραΐσκος Κωνσταντίνος Κομοτηνή. Καθηγητής Μέσης εκπαίδευσης. Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής με την Παράταξη Πολιτών Σπάρτακος, πρ Διευθυντής εφημερίδας ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ.

10) Ιντζές Ιωάννης Πιερία. Αντιστράτηγος ε.α. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας ΝΙΚΗΣ.

11)  Κωστίδης Αβραάμ, Θεσσαλονίκη. Ξεναγός 

12) Γανωτή Μάρθα, Βόλος. Συνταξιούχος Τραπεζικός  Υπάλληλος.

13)  Πελίδου Ερριέτα, Θεσσαλονίκη. Ιατρός, Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

14)  Φούσα Αθηνά Ιωάννινα, νομικός Επιχειρηματίας.

15)  Βλαχόπουλος Γεώργιος Μόναχο, Γερμανία, Δικηγόρος Αθήνα-Μόναχο.

16)  Καλαϊτζαντωνάκης Σπυρίδων Εμμανουήλ Ρέθυμνο.Αγιογράφος.

17) Ανθρακεύς Γεώργιος Αθήνα. Δρ. Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου. Δικηγόρος Αθηνών και Μεταδιδακτορικός ερευνητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1