Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει και τα 42 ονόματα του ψηφοδελτίου της ΝΔ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμερα 15 Απριλίου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα κάνει τα… αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει στις 6:30 το απόγευμα, στην παρουσίαση και των 42 υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία έχει γνωστοποιήσει επίσημα 32 υποψήφιους, ενώ απομένουν 10 πρόσωπα ακόμη για να ανακοινωθούν.

Επίσης, ο πρωθυπουργός, στις 9 το πρωί, θα έχει συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Vera Jourova, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα Δημοκρατία: Ξεκινά το 16ο τακτικό συνέδριο με σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030» – Χαμόγελα, αγκαλιές, σέλφι και πηγαδάκια
Στο επίκεντρο η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο την επανασυσπείρωση της «γαλάζιας» παράταξης και την εκλογική ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού
16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
ΠΑΣΟΚ κατά Κυρανάκη για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Μετεξεταστέος στο εμπορικό και στο ενοχικό δίκαιο»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών έθεσε ζήτημα άρθρου 57 του Συντάγματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες» και «βαρύγδουπες αναλύσεις»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης