Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ο Πέτρος Κόκκαλης στην κάλπη με την κόρη του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πέτρος Κόκκαλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές, σε εκλογικό κέντρο, στο κέντρο του Πειραιά.

 Ο «Κόσμος» ήρθε για να μείνει στην πολιτική, κάνοντας σήμερα την πρώτη του παρουσία στις ευρωεκλογές, δήλωσε ο Γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Ενώσαμε τον πράσινο κόσμο», πρόσθεσε και στείλαμε το μήνυμα ότι η πράσινη μετάβαση συνδέεται με την οικονομική δικαιοσύνη.

«Ο “Κόσμος” συμμετέχει πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία και δεν θα είναι η τελευταία. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει όλον τον πράσινο κόσμο, έχουμε απλώσει το μήνυμα της πράσινης μετάβασης και της δίκαιης μετάβασης σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε να το κάνουμε», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο Πέτρος Κόκκαλης ψήφισε σε εκλογικό κέντρο του Πειραιά και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 16
Γιάννης Λοβέρδος: «Ανυπόστατα» τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα – «Η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) - «Αδιανόητο» να επιχειρήσει η Αγκυρα να εμποδίσει την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Γιάννης Λοβέρδος 7
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα