Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού πρώτα πήγε τον σκύλο του για την ανάγκη του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από το σπίτι του στις 19.15 για να πάει στα γραφεία του κόμματος, από όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές.

Φεύγοντας από το σπίτι του για τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον ρώτησαν για τα exit poll των Ευρωεκλογών.

«Για επίσημα αποτελέσματα και ό,τι έχουμε να πούμε, θα σχολιάσω αργότερα από την Κουμουνδούρου. Αλλά να θυμηθούμε όλοι ότι αύριο, δεν αλλάζει η ανασφάλεια, η φτώχεια, που βιώνει τόσος κόσμος. Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό για την καρέκλα αλλά για να υπηρετήσουμε το λαό και την πατρίδα».

syriza

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, αναχώρησε για τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου όπου έφτασε στις 19.25 συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και έχοντας μαζί τον σκύλο τους, την Φάρλεϊ. Μάλιστα, πριν μπει στο κτίριο της Κουμουνδούρου, έκανε μια μικρή βόλτα με την Φάρλεϊ για να κάνει την… ανάγκη της και μίλησε με κόσμο.

Μετά από μια μεγάλη προεκλογική εκστρατεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα παρακολουθήσει από εκεί τα αποτελέσματα πια, της προεκλογικής του εκστρατείας, κατά την οποία έκανε 4.906 χιλιόμετρα, πήγε σε 25 νησιά, 39 πόλεις οι 6 από τις οποίες ήταν στο εξωτερικό…

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 16
Γιάννης Λοβέρδος: «Ανυπόστατα» τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα – «Η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) - «Αδιανόητο» να επιχειρήσει η Αγκυρα να εμποδίσει την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Γιάννης Λοβέρδος 7
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα