Σάββατο, 25 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2024 – Στέφανος Κασσελάκης: Έφτασε στη Νάξο με σκάφος και έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους

Ευρωεκλογές 2024 – Στέφανος Κασσελάκης: Έφτασε στη Νάξο με σκάφος και έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους

Στη Νάξο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά του Αιγαίου για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στo νησί της Νάξου έφτασε την Κυριακή 21 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει ανά την Ελλάδα με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ερχόμενος από την Πάρο, έφθασε με σκάφος στη μικρή προβλήτα της Νάξου, εκεί όπου τον περίμεναν στελέχη και μέλη του κόμματος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ευδιάθετος, παρά το ταξίδι, ο Στέφανος Κασσελάκης, μπήκε σε πλωτό σκάφος του λιμενικού που χρησιμοποιείται για διακομιδή ασθενών.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περπάτησε ανάμεσα από τα μαγαζιά, στη Χώρα και συνομίλησε με αρκετό κόσμο.

Μάλιστα αρκετοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν αναχωρήσει για την προγραμματισμένη συνέντευξή του σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, συνομίλησε και με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρη Καπούνη.

φωτογραφίες: Cyclades24.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις