Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Τα τρία πρώτα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα τρία πρώτα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των Ευρωεκλογών δόθηκαν στη δημοσιότητα με τον Στέφανο Κασσελάκη να πρωταγωνιστεί σε αυτά.

Πρόκειται για την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για μια «Καλύτερη ζωή τώρα» σε ό,τι αφορά τα θέματα της υγείας, της φορολογίας και της ακρίβειας, που παρουσιάζονται από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, σε τρία αντίστοιχα τηλεοπτικά σποτ που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα.

Τα τρία σποτ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι τα πρώτα μιας ολόκληρης σειράς, που θα ακολουθήσουν, «με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 14
Γιώργος Γεραπετρίτης για Μονή Σινά: Ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία
«Η συμφωνία είναι η επιτομή μιας βαθιάς στρατηγικής σχέσης, αλλά και μιας αδελφικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης 7
Νίκος Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιορδανία
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας καταδίκασε απερίφραστα την αποτρόπαιη τρομοκρατική επίθεση και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων
Ο Νίκος Δένδιας