Πέμπτη, 23 Μαΐ
29oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2024: Το ευρωψηφοδελτίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το τραγούδι της Τζώρτζια Κεφαλά

Ευρωεκλογές 2024: Το ευρωψηφοδελτίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το τραγούδι της Τζώρτζια Κεφαλά

Το ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας θα παρουσιάσει σήμερα Τρίτη (23.4.2024) σε ειδική εκδήλωση η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, στο βίντεο πρόσκλησης για το Ευρωψηφοδέλτιο παρουσιάζονται αποσπάσματα από τις ομιλίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των υπόλοιπων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή, ενώ στη συνέχεια ακούγεται τραγούδι με τη φωνή της Τζώρτζια Κεφαλά, επίσης βουλευτή του κόμματος.

Με το σύνθημα «θέλεις Ζωή και στην Ευρωβουλή;» ξεκινά η ανάρτηση στα social media και σημειώνει: «Η Πλεύση Ελευθερίας μπήκε στη Βουλή πριν από 10 μήνες, με την υπόσχεση να δώσει ζωή στη Βουλή και να είναι η φωνή των πολιτών μέσα στο Κοινοβούλιο».

«Σε όλο αυτό το διάστημα, η Πρόεδρος, οι Βουλευτές και τα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας εργάζονται άοκνα, με καθημερινή παρουσία μέσα στη #Βουλή και μέσα στην κοινωνία, συγκροτώντας την πραγματική Αντιπολίτευση, την αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών, που φέρνει τα προβλήματα των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή της συζήτησης και προσκαλεί σταθερά τους πολίτες μέσα στη Βουλή» συνεχίζει.

«Με την ίδια αποφασιστικότητα, με το βλέμμα στις #Ευρωεκλογές η #Πλεύση_Ελευθερίας παρουσιάζει την Τρίτη 23 Απριλίου στις 7μμ το Ευρωψηφοδέλτιό της με το σύνθημα: “Θέλεις Ζωή και στην Ευρωβουλή;”». 

 

Η παρουσίαση θα γίνει στο VOILA στην οδό Αβησσυνίας 3.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις