Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

«Ευχαριστώ» και ευχές από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Σακελλαροπούλου

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επικοινώνησε σήμερα (10.04.2020) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη ευχαρίστησε για τις ευχές του για την ανάληψη των καθηκόντων της. Επίσης, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη συμπαράστασή της για τη δοκιμασία των ομογενών, αλλά και της Εκκλησίας, από την πανδημία του κορονοϊού.

Από την πλευρά του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αλληλεγγύη της και την διαβεβαίωσε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, βρίσκεται κοντά στους πιστούς, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε επίσης τον κ. Βαρθολομαίο για την ενίσχυση του Πατριαρχείου προς την Ελλάδα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Του ευχήθηκε τέλος, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους όλων των Ελλήνων, οι πανανθρώπινες αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης, που κυριαρχούν τις άγιες αυτές μέρες, να βοηθήσουν να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατόν και αυτή η κρίση.

«Στη συνομιλία που είχα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ευχήθηκα η αγάπη και η αλληλεγγύη των ημερών του Πάσχα να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε σύντομα την κρίση. Ο Παναγιώτατος υπογράμμισε ότι βρίσκεται κοντά στο ποίμνιο, αξιοποιώντας την ψηφιακή επικοινωνία», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ανάρτησή της στο twitter.

Χθες, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο. «Επικοινώνησα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου προς τους ομογενείς που δοκιμάζονται έντονα από την πανδημία. Επεσήμανα επίσης την ιδιαίτερη σημασία της πρωτοβουλίας του να επικοινωνεί καθημερινά με τους πιστούς μέσω των social media», ανέφερε σε ανάρτησή της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις