Πολιτική

«Φαντασιώνεται ότι είναι Οδυσσέας αλλά είναι αδίστακτος μνηστήρας της εξουσίας»

Για φαντασίωση του πρωθυπουργού ότι είναι ο σύγχρονος Οδυσσέας, ενώ είναι «αδίστακτος μνηστήρας της εξουσίας, με μεγάλο κόστος για την Ελλάδα και τους Έλληνες», σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη για την λήξη του 3ου Μνημονίου και την επόμενη μέρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε αυστηρό τόνο η κ. Γεννηματά ανέφερε για τον κ. Τσίπρα ότι: «Μίλησε σήμερα για “ημέρα λύτρωσης”, αλλά είναι ο Ελληνικός λαός που πληρώνει τα δυσβάσταχτα λύτρα. Το αχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έληξε, αλλά τα προβλήματα είναι εδώ, παραμένουν και ταλανίζουν τον λαό. Οι τυχοδιωκτισμοί του κ. Τσίπρα το 2015, κόστισαν 200 δισ. ευρώ, οδήγησαν σε νέα σκληρότερα μέτρα, σε διαρκή επιτροπεία, διόγκωσαν το δημόσιο χρέος, έβαλαν θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού λαού».

Όπως είπε η κ. Γεννηματά «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν ξεχνούν τις διχαστικές και τις πελατειακές λογικές, τον καθεστωτισμό, τον λαϊκισμό, την δημαγωγία, τις ψεύτικες υποσχέσεις, τον κυνισμό και την απανθρωπιά» κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως «ακόμη και σήμερα δεν δίστασε να επιδοθεί σε κήρυγμα μίσους και διχασμού». «Ως εδώ. Θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια και τις αχρείαστες θυσίες και όχι να πανηγυρίζουν. Το πρόγραμμά τους τελείωσε μαζί τελειώνει και η καταστροφική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» επεσήμανε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και υπογράμμισε ότι «Χρειάζεται όμως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και Αλλαγή Πολιτικής.Όχι με όρους του παρελθόντος. Όχι με όρους μιας “δανεικής ευημερίας”.Όχι με νέες διχαστικές λογικές του τύπου “φύγετε εσείς για να έρθουν οι άλλοι”».

«Δεν θα μείνουμε στο ίδιο έργο θεατές. ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΡΑ. Να υπάρξει επιτέλους Προοδευτική Διακυβέρνηση με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό. Κράτος που να υπηρετεί και όχι να δυναστεύει. Πολιτική που σέβεται και δεν εκμεταλλεύεται τον πολίτη, που νοιάζεται για τον άνθρωπο και την Αξιοπρέπειά του. Διακυβέρνηση που να εμπνέει και να ενώνει το λαό και όχι να τον διχάζει» ανέφερε η ίδια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα συλλυπητήρια του Κωστή Χατζηδάκη για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη - «Καλό ταξίδι πρόεδρε»
«Για τρία χρόνια, από το 2004 έως το 2007, υπηρετήσαμε μαζί στην Ευρωβουλή και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης ήταν τότε αρχηγός της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας» γράφει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Κωστής Χατζηδάκης
Παύλος Μαρινάκης: Η αντίδραση απέναντι στις ψευδείς ειδήσεις και τη στοχοποίηση δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης
«H μάχη αυτή πρέπει να βρει όλους τους υγειώς σκεπτόμενους πολίτες, τα κόμματα, τους φορείς της κοινωνίας στην ίδια σελίδα» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το δημοσίευμα της «Εστίας»
Παύλος Μαρινάκης 6
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας για τις φωτιές – Ενημερώθηκε για όλα τα πύρινα μέτωπα
Μετά την ενημέρωση συζητήθηκε το ζήτημα των αντιδιαβρωτικών έργων τα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα στις πληγείσες περιοχές, όπως και η καταγραφή των ζημιών από την Κρατική Αρωγή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας 23
Γεραπετρίτης, Διαμαντοπούλου και Χριστοδουλάκης διαψεύδουν δημοσίευμα περί δείπνου για «συγκυβέρνηση παραγραφής» – «Εξόφθαλμα ψεύδη και συκοφαντίες»
Για ψευδές δημοσίευμα κάνουν λόγο ο υπουργός Εξωτερικών και η υπεύθυνη του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστειλε εξώδικο σε σάιτ για το ίδιο δημοσίευμα
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκη 5
Κυριάκος Μητσοτάκης για τις φωτιές: Έχουμε επενδύσει στην Πολιτική Προστασία αλλά υπάρχουν στιγμές που η φύση ξεπερνά κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό
«Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου στις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, στους εθελοντές και σε όλους όσοι δίνουν μια μάχη που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια του ανθρώπινου»
Κυριάκος Μητσοτάκης 86