Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

«Φαρμακερά» βέλη ΚΙΝΑΛ – ΝΔ κατά Θεοχαρόπουλου

«Φαρμακερά» βέλη ΚΙΝΑΛ – ΝΔ κατά Θεοχαρόπουλου

Ήταν δεδομένο ότι η απόφαση Τσίπρα να κάνει υπουργό Τουρισμού τον Θανάση Θεοχαρόπουλο θα προκαλούσε αντιδράσεις. Και αυτές από το ΚΙΝΑΛ και τη Νέα Δημοκρατία ήταν… άκρως ειρωνικές.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου «μετρά» μόλις εννέα λέξεις, αλλά μάλλον δεν θα μπορούσε να είναι πιο… φαρμακερή.

«Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του», ήταν η αντίδραση του ΚΙΝΑΛ, στις τάξεις του οποίου ήταν μέχρι πρότινος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Μέχρι να ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και μετά να συνταχθεί με την Προοδευτική Συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειρωνική και η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία, που πρότεινε στον νέο υπουργό Τουρισμού να υιοθετήσει ένα νέο σλόγκαν: το live your myth in Syriza…

«Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι. Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το «live your myth in Syriza»», ανέφερε η ανακοίνωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις