Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Φαρμάκι” ΝΔ προς… Μαξίμου! Οι ΑΝΕΛ είναι ακόμα μαζί σας;

“Φαρμάκι” ΝΔ προς… Μαξίμου! Οι ΑΝΕΛ είναι ακόμα μαζί σας;
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Οι εκατέρωθεν επιθέσεις μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης συνεχίζονται και μετά το “χτύπημα” Μαξίμου σειρά παίρνει η ΝΔ με αιχμηρή ανακοίνωση!

ΝΔ και κυβέρνηση συνεχίζουν να… σφάζονται με απανωτές επιθέσεις και από τις δύο πλευρές, που βάζουν… φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Νέοι επεισόδιο στην κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ

ΝΔ

Όλα ξεκίνησαν με την δήλωση που έκανε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οποία παρομοίασε την κυβέρνηση με παρακμιακό θίασο.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε χαρακτηρίζοντας επίσης τον Αλέξη Τσίπρα ως αδύναμο πρωθυπουργό που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει, όπως λέει, τον Πάνο Καμμένο ως υπουργό Άμυνας.

Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε διατηρώντας τους τόνους… ψηλά, αφού χαρακτήρισε “τζόκερ” την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και “αρλεκίνο των τηλεπαραθύρων και ακροδεξιό” τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη!

Κάπως έτσι τον… λόγο πήρε ξανά η Νέα Δημοκρατία η οποία με επίσης σκληρότατο ύφος απαντά στο Μαξίμου: «Το αν ενισχύεται ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας με τη εθνική ντροπή της Μόριας, την εξωτερική πολιτική του κ. Καμμένου και την εξαγορά της ανύπαρκτης εταιρείας του φίλου του κ. Ζάεφ από τη Δ.Ε.Η., το γνωρίζουν ήδη οι πολίτες».

Η Πειραιώς καταλήγοντας ρίχνει και… φαρμάκι για τις “φουρτούνες” της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: «Κατά τα λοιπά, στις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει το Μέγαρο Μαξίμου καλό θα ήταν να διευκρινίζεται στο εξής αν εκπροσωπούνται και οι ΑΝΕΛ».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις