Πολιτική

Final-4: Άγριο “κράξιμο” του Λοβέρδου για Ομπράντοβιτς στο twitter!

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα πολιτικά δρώμενα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, "καρφώνει" στο twitter τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τον τρόπο παιχνιδιού της Φενέρμπαχτσε στον χθεσινό ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, γνωστός για τα “ερυθρόλευκα” αισθήματά του έκανε μία ακόμη ανάρτηση στο twitter για την αγαπημένη του ομάδα.

Άλλωστε το να ασχολείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις επιδόσεις του Ολυμπιακού είναι κάτι που συνηθίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και το Final 4 της Μαδρίτης ήταν μία “χρυσή” ευκαιρία!

Άλλωστε ο Ολυμπιακός με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να προκριθεί σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως θα υποστηρίξει!

Αυτό έφερε και την… “έκρηξη” του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος αφήνει αιχμές για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του “Ζοτς” στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα αναφέρει: “Ο Ομπράντοβιτς ειπε πως είναι με τη Ρεάλ! Προφανώς στην πυγμαχία, που έπαιξε χθες η ομάδα του!Εμεις όμως είμαστε με τον Ολυμπιακό!!!”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα: «Ελλάδα 2.0», ακρίβεια, νέα σχολική χρονιά και χωροταξικά στην ατζέντα
Το υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας υπό τον πρωθυπουργό θα συνεδριάσει στις 11:30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη 9
Παύλος Μαρινάκης για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Σταλινισμού και του Ναζισμού: Το μίσος δεν είναι ιδεολογία
«Δεν υπάρχει "σωστό" άκρο. Δεν υπάρχει αποδεκτό μίσος. Η δημοκρατία απαιτεί καθαρές θέσεις. Γιατί η ελευθερία, η αξιοπρέπεια και η ανθρώπινη ζωή δεν έχουν χρώμα»
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα διατηρηθούν ισχυροί οι ρυθμοί ανάπτυξης το 2026 χάρη στη δημοσιονομική μας πολιτική, περισσότερα θα πούμε στη ΔΕΘ – Τι είπε για την Τουρκία
«Δεν μπορούμε να φορτώνουμε στα παιδιά μας λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του
Συνεδρίαση υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI) 70
Παύλος Μαρινάκης: Όσα ακούσετε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, θα τα δείτε να γίνονται και πράξη
«Οι εκλογές πάνε για την άνοιξη του ‘27», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας: «Η πολιτική είναι ένας μαραθώνιος και, από τη φύση της, πάντα κρύβει απρόοπτα»
Παύλος Μαρινάκης