Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Φλωρίδης: Στο Υπουργικό η κατάργηση του ακαταδίωκτου των τραπεζών – «Διορθώνουμε “αμαρτίες” του ΣΥΡΙΖΑ»

Φλωρίδης: Στο Υπουργικό η κατάργηση του ακαταδίωκτου των τραπεζών – «Διορθώνουμε “αμαρτίες” του ΣΥΡΙΖΑ»

Στο Υπουργικό ετοιμάζεται να φέρει το φλέγον ζήτημα της κατάργησης του ακαταδίωκτου των τραπεζών ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, όπως ο ίδιος δήλωσε από το βήμα της Βουλής την Τετάρτη (13.09.23), εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για «αμαρτίες» επί της διακυβέρνησής του.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Γιώργος Φλωρίδης προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες, για να διορθωθούν «αμαρτίες» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στο τραπέζι του Υπουργικού θα «πέσει» και το ενδεχόμενο κατάργησης του ακαταδίωκτου των τραπεζών.

«Στις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα που ετοιμάζουμε, θα τα συζητήσουμε όλα αυτά. Οι κώδικες που θα φέρουμε, θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πιο αμαρτωλοί κώδικες του ελληνικού κράτους», είπε και συμπλήρωσε.

«Αναφέρομαι στους Κώδικες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ήρθαν το 2019 μια ημέρα πριν κλείσει η Βουλή. Οι πιο απαράδεκτοι Κώδικες και με πολλές εξωθεσμικές παρεμβάσεις. Αυτές τις πληγές θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε», υπογράμμισε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις