Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

«Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο: Θέλουμε σχέσεις καλής γειτονίας που βασίζονται στον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από τη Σύμη, όπου παραβρέθηκε στον εορτασμό της επετείου 73 χρόνων από την 8η Μαΐου 1945, ημέρα υπογραφής του πρωτοκόλλου παράδοσης της Δωδεκανήσου από τις δυνάμεις του άξονος στους νικητές συμμάχους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε: «Η καλύτερη απάντηση σε κάθε απειλή για τα νησιά μας είναι η ανάπτυξή τους. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε αποτελεσματικά και διαχρονικά η παράταξή μας».

Η κ. Γεννηματά επέκρινε την κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την απόφασή της να αυξήσει τον ΦΠΑ στα νησιά, ενώ για την επέτειο σημείωσε: «Ημέρα μνήμης και τιμής σήμερα για το νησί μας, τη Σύμη μας, και είμαι βαθιά συγκινημένη που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με τους συμπατριώτες μου. Εδώ, η καρδιά της ακριτικής Ελλάδας χτυπά πολύ δυνατά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
226
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 158
52 χρόνια Νέα Δημοκρατία, από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Νίκες, ήττες, μάχες διαδοχής και ιστορικές καμπές
Από την ίδρυση στις 4 Οκτωβρίου 1974 και το σαρωτικό 54,37%, στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τον πυρσό και τη Ρηγίλλης, τα χρόνια της κρίσης και την επιστροφή στην εξουσία το 2019
Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΝΔ
31