Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Συγκλόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, με πατερίτσα και υποβασταζόμενη στη Μητρόπολη

Μια από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες από τη Μητρόπολη και την κηδεία της Φώφης Γεννηματά ήταν αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη. Μιας γυναίκας που πριν από λίγο καιρό έκανε γνωστό πως κι εκείνη παλεύει με τον καρκίνο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά.

Και ήταν εκεί, παρούσα, πάρα το πρόβλημα της υγείας της. Έφτασε στη Μητρόπολη λίγο πριν από τις 14:00, υποβασταζόμενη από τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη και με μια πατερίτσα να τη στηρίζει για να περπατήσει.

Στο πλευρό της και η κόρη της, Αλεξία Μπακογιάννη.

Μπαίνοντας στη Μητρόπολη, η Ντόρα Μπακογιάννη πλησίασε, αγκάλιασε και φίλησε τον σύζυγο και τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1