Πολιτική

Φώφη – Βαγγέλης σημειώσατε 2 λόγω σωματοδομής…

Ένα ερώτημα πλανάται πάνω από το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί η Φώφη να εκτοπίσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο; Με όρους σωματότυπου είναι απίθανο. Επίσης, προς το παρόν ούτε με όρους πολιτικούς είναι εφικτό. Ιδίως από τη στιγμή που ο Βαγγέλης ζήτησε να ξαναγνωριστούμε (άρα κάτι έχει στο μυαλό του ο πολυμήχανος πρώην πρόεδρος).

Οπότε η οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασία κυβερνητική του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ καθίσταται ανέφικτη, παρότι όπως μου είπε ένα πουλάκι στα αυτιά κάποιων  εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη οι σειρήνες ήχησαν πολύ γλυκά.

Πολύ φυσιολογικά θα πείτε από τη στιγμή που η ρημάδα η εξουσία είναι πολύ γλυκιά. Το αντίθετο θα ήταν αφύσικο. Οπότε μην ελπίζετε ο Βαγγέλης να πάρει την απόφαση να θυσιαστεί για το καλό της παράταξης.

Ο ίδιος θα σας πει ότι έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο, όπως για παράδειγμα τα 26 δις. που έχασαν τα ταμεία με το PSI, τον ΕΝΦΙΑ, την αδράνεια των φοροεισπρακτικών υπηρεσιών όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και πολλά – πολλά ακόμη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331