Πολιτική

«Φύγετε, για ν’ ανασάνει η Ελλάδα»: Το μήνυμα Μητσοτάκη για τις εκλογές

Ως την χειρότερη της Μεταπολίτευσης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι οι εκλογές στις 26Μαΐου θα στείλουν το μήνυμα: "Φύγετε".

Βέβαιος ότι οι εθνικές εκλογές θα συμπέσουν με τις ευρωεκλογές, στις 26 Μαΐου, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κοπή της πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ.

Όμως ακόμη και στην περίπτωση κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κάνει τις βουλευτικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η ευρωκάλπη θα μετατραπεί ουσιαστικά σε εθνική κάλπη και θα είναι το πρώτο βήμα για να σταλεί το μήνυμα ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγουν για ν’ ανασάνει η Ελλάδα.

«Έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι εκλέχθηκε εξαπατώντας τους πολίτες το 2015, καθώς πριν τις εκλογές έταξε πράγματα ανέφικτα και στο τέλος έκανε ακριβώς τ’ αντίθετα.

Όσο για το τι νέο μπορεί να φέρει η ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως είναι ένα κόμμα υπερήφανο για την ιστορία του, αλλά σήμερα τολμά να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών και ν’ αλλάζει, με αποτέλεσμα να οδεύει προς μία μεγάλη εκλογική νίκη. Ειδικά δε για τις εκλογές για την Ευρωβουλή και την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «συμβολίζουν με τον τρόπο τους αυτό που αποκαλώ δημιουργική ανανέωση» κι ότι «εκπροσωπούν το σύνολο της κοινωνίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξένησε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Λυκ Φρίντεν στην Τήνο – Δείτε φωτογραφίες
«Η φιλία μεταξύ εθνών και ηγετών είναι τόσο σημαντική σε αυτούς τους απαιτητικούς γεωπολιτικούς καιρούς», έγραψε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στην ανάρτησή του
Κυριάκος Μητσοτάκης / Λυκ Φρίντεν 22
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σήμερα η κηδεία του στην Ημαθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων
«Αυτό θα ήθελε και ο αγαπημένος μας Απόστολος που σε όλη του τη διαδρομή στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν ανάγκη και χρειάζονταν βοήθεια», ανέφερε η οικογένεια του
Απόστολος Βεσυρόπουλος