Πολιτική

Γεννηματά: Αν δεν μπορεί ο Τσίπρας να το χειριστεί, ας μας το πει

"Δεν θα γίνουμε συνεργοί σε τακτικισμούς και επικοινωνιακά κόλπα” δήλωσε η Φώφη Γεννηματά εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου, όπου διεξήχθη η μαραθώνια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
 

“Το Ασφαλιστικό δεν συζητήθηκε επί της ουσίας όλες αυτές τις ώρες γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να υπάρχει κοινό ανακοινωθέν. Τις κόκκινες γραμμές μας, ο πρωθυπουργός τις γνωρίζει. Τις προτάσεις μας τις έχουμε καταθέσει δημόσια. Εάν δεν μπορεί να το χειριστεί, ας μας το πει”, τόνισε η κ. Γεννηματά και ξεκαθάρισε “Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε μειώσεις συντάξεων”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πάνος Καμμένος: Ο Αλέξης Τσίπρας με κλωτσούσε κάτω από το τραπέζι στα υπουργικά συμβούλια
Αναφέρθηκε και στην απώλεια βάρους του, αποκαλύπτοντας πως από τα 147 κιλά κατάφερε να φτάσει στα 85, χάρη σε χειρουργική επέμβαση και πρόσθεσε ότι αν ο Σαμαράς κάνει κόμμα θα εμπλακεί με την πολιτική
Ο Πάνος Καμμένος 42