Πολιτική

Γεννηματά για 25η Μαρτίου: Μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά

Μήνυμα ενότητας για την σημερινή επέτειο της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821, έστειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά. Ενωμένοι και δυνατοί απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία. Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να στοχεύουμε ψηλά», τόνισε η Φώφη Γεννηματά στο μήνυμά της για την 25η Μαρτίου.

Επεσήμανε πως σαν σήμερα, οι Έλληνες έβαλαν τα θεμέλια του αγώνα για την απελευθέρωση, με όραμα μια ανεξάρτητη πατρίδα χωρίς τον ζυγό της τυραννίας, με ελευθερία και ισότητα.

«Ο Ελληνισμός, σε όλη τη γη, είναι περήφανος για την ιστορία του και τιμά σήμερα τους ήρωες του. Όλους τους αγώνες μας τους κερδίσαμε ενωμένοι», σημειώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και υπογραμμίζει: «200 χρόνια από την Επανάσταση, η Ελλάδα έχει πετύχει πολλά και μπορεί να κοιτά το αύριο με αισιοδοξία για μια ζωή με αξιοπρέπεια, δημοκρατία και ειρήνη, χωρίς τα λάθη του χθες. Χωρίς τον διχασμό που πληρώσαμε τόσο ακριβά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
32
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21