Πολιτική

Γεννηματά: Θέλουμε καλή γειτονία αλλά δεν παραχωρούμε τίποτα

«Δεν παραχωρούμε τίποτα και δεν διεκδικούμε τίποτα», τόνισε σε δήλωσή της από τη γέφυρα των Κήπων Έβρου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά, η οποία πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, όπου και παρακολούθησε, σήμερα το πρωί, τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, μετέβη νωρίτερα στο στρατιωτικό φυλάκιο, τη γέφυρα και το τελωνείο των Κήπων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Από τη γέφυρα των Κήπων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε: «Στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας αλλά και τα στρατευμένα παιδιά μας που φυλάσσουν Θερμοπύλες, το μήνυμά μας είναι ένα και μας ενώνει όλους τους Έλληνες. Δεν παραχωρούμε τίποτα και δεν διεκδικούμε τίποτα. Θέλουμε ειρήνη και σχέσεις καλής γειτονίας, αλλά η ακεραιότητά μας είναι αδιαπραγμάτευτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 52