Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γεωργακόπουλος: Καταγγέλλει ότι βρήκε… λαβράκι στα “σκουπίδια” της ΝΔ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Ξαναχτύπησε»… από τους κάδους απορριμμάτων της ΝΔ στη Συγγρού ο πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών – Υπηρεσία στον Πολίτη» Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Ο κ. Γεωργακόπουλος απέστειλε με φαξ στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής μια σειρά από έγγραφα που συνέλλεξε από τα σκουπίδια των πρώην κεντρικών γραφείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που βρήκε κατά την μετακόμιση των γραφείων και προκύπτει όπως υποστηρίζει «φακέλωμα» πολιτών, αιτήματα για παρεμβάσεις σε υποθέσεις που βρίσκονται στην Δικαιοσύνη, αλλά και πολιτικά κείμενα.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελλος, λέγοντας πως από την στιγμή που διαβιβάστηκαν τα έγγραφα αυτά από την γραμματεία της Βουλής στην Επιτροπή μας, εγώ πρέπει να σας τα θέσω υπόψη σας και να αποφασίσουμε για το τι θα τα κάνουμε.

Ο κ. Σωκράτης Φάμελλος, μάλιστα, εξήγησε από την ανάγνωση που έκανε αυτών των εγγράφων δεν υπάρχει κάτι που να άπτεται του αντικειμένου της Εξεταστικής Επιτροπής καθώς δεν αναφέρονται σε δάνεια κομμάτων ή ΜΜΕ.

Έτσι πρότεινε στην Επιτροπή να αποσταλούν τα έγγραφα αυτά στον Εισαγγελέα, την Αρχή κατά της Διαφθοράς και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου αυτές οι αρμόδιες αρχές να τα αξιολογήσουν. Κάτι που ομόφωνα από όλα τα μέλη της Επιτροπής έγινε αποδεκτό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε