Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γεωργιάδης για ThessINTEC: «Η Θεσσαλονίκη θα είναι 100 χρόνια μπροστά από την Αθήνα με αυτό το έργο»

Γεωργιάδης για ThessINTEC: «Η Θεσσαλονίκη θα είναι 100 χρόνια μπροστά από την Αθήνα με αυτό το έργο»

«Το ThessINTEC θα προσφέρει στη Θεσσαλονίκη τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει. Θα είναι 100 χρόνια μπροστά από την Αθήνα με αυτό το έργο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ.Γεωργιάδης μίλησε για το Τεχνολογικό Πάρκο που διαμορφώνεται στην ανατολική πλευρά της πόλης, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης για το έργο του πάρκου, που προγραμμάτισε το υπουργείο Ανάπτυξης στους χώρους της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Thess INTEC, Νίκο Ευθυμιάδη, τονίζοντας ότι «σε τρία χρόνια λύσαμε όλα τα προβλήματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν», προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο το οποίο έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Είπε ακόμη πως το περιβάλλον στο οποίο θα ανεγερθεί το τεχνολογικό πάρκο είναι θαυμάσιο.

Αναρωτήθηκε σχετικά, εάν «υπάρχει ωραιότερο μέρος για να ζει κανείς;», απαντώντας αμέσως: «σας διαβεβαιώ πως δεν υπάρχει!», μιλώντας για όλους όσοι θα εργαστούν στο ThessINTEC.

Όπως αναφέρει το GRTimes μίλησε ακόμη για ένα περιβάλλον καινοτομίας, λέγοντας ότι το ThessINTEC αποτελεί σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που «διαμορφώνει την Ελλάδα έτσι όπως θέλουμε να τη βλέπουμε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις