Πολιτική

Γεωργιάδης: Η αντίστροφη πορεία κατά της ακρίβειας ξεκίνησε

Μειώσεις τιμών από 5% έως και 16%, σε 18 κωδικούς προϊόντων της, ανακοίνωσε από 2 Μαΐου η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο ανταγωνισμός θα οδηγήσει και άλλες βιομηχανίες να μειώσουν τις τιμές τους. Συγκεκριμένα ο υπουργός αναφέρει: Η Ελληνική Γαλακτοβιομηχανία (Όλυμπος) έστειλε σήμερα στα σούπερ μάρκετ το νέο της τιμοκατάλογο, με ισχύ από τις 2 Μαΐου. Δείτε πόσο μεγάλες μειώσεις τιμών έχει.

Είμαι βέβαιος ότι ο ανταγωνισμός θα οδηγήσει και τους υπολοίπους να ακολουθήσουν. Η αντίστροφη πορεία κατά της ακρίβειας ξεκίνησε, όπως σας είχαμε υποσχεθεί!.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13