Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γεωργιάδης σε Φίλη: «Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν»- Άγριος καυγάς on air

Γεωργιάδης σε Φίλη: «Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν»- Άγριος καυγάς on air

Ξέφυγαν τα πράγματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνύπαρξης του Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκου Φίλη στον αέρα του OPEN. Ο πρώτος αποκάλεσε τον δεύτερο «ορντινάντσα του Πούτιν» και εκείνος μίλησε για «κάμψη» της Δημοκρατίας.

Αυτή η φράση φαίνεται πως ήταν η… σπίθα που άναψε τη φωτιά κατά την κοινή παρουσία Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκου Φίλη στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

«Η ακρίβεια μαζί με τις υποκλοπές, δηλαδή η κάμψη της Δημοκρατίας στη χώρα μας είναι στοιχεία τα οποία θα τα πληρώσει η κυβέρνηση», είπε ο Νίκος Φίλης, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να… εκρήγνυται!  

«Κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας ας να γράφεται “Μητσοτάκη αυτό” και εσείς όλοι να γελάτε σαν χάνοι από κάτω. Αυτό είναι κάμψη της Δημοκρατίας και της ηθικής. Ντροπή σας κύριε. Και καθίσατε και κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή σας. Ορντινάντσα του Πούτιν. Ντροπή σου. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν… σταμάτησε: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Όταν ο λαός θα σας τιμωρήσει για αυτά τα αίσχη (…) Άντε πήγαινε πάρε κάνα καφέ στο Πούτιν (…) που θα μας μιλήσεις για κάμψη της Δημοκρατίας, κομμουνιστή».

Δείτε όσα έγιναν από το 24.28 του βίντεο 

  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις