Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Γεραπετρίτης: Αυταρχική λογική Πολάκη, να καταδικαστεί απ’ όλους

Γεραπετρίτης: Αυταρχική λογική Πολάκη, να καταδικαστεί απ’ όλους

Αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά καταλόγισε στον Παύλο Πολάκη ο Γιώργος Γεραπετρίτης για όσα έγιναν χθες (31.01.2022) στη Βουλή.

Το πρωτοφανές σκηνικό με τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου να κλείνει το μικρόφωνο στον Παύλο Πολάκη που ήθελε να μιλήσει για τη Novartis και όχι τον αναπτυξιακό νόμο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην… αποχωρεί από το βήμα σχολίασε ο Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Η Βουλή δεν είναι φόρουμ,  ή ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πλατό», είπε ο Γιώργος Γεραπτερίτης και πρόσθεσε: «Ο κ. Πολάκης επέμεινε για την παράσταση, για να κάνει κατάληψη στο έδρανο του ομιλητή. Αυτό εκφράζει αυταρχική λογική».

«Η παράνομη βία θα πρέπει να καταδικάζεται σε κάθε μορφή της. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιες ενέργειες», σχολίασε  για τις επιθέσεις αγνώστων με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουρακη και του πρόεδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα αλλά και τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα.

Πρόσθεσε ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αστυνομία για όσα συνέβησαν.

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα δήλωσε ότι θα υπάρξουν ενέργειες ώστε όλοι οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις