Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Γεροβασίλη για το φάουλ του MEGA: Μου είπαν: “γιατί να σας βγάλουμε;”

Γεροβασίλη για το φάουλ του MEGA: Μου είπαν: “γιατί να σας βγάλουμε;”

Για την άρνηση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA να της δώσει την ευκαιρία να κάνει παρέμβαση, αλλά και την υπόθεση Πανούση μίλησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Η κα Γεροβασίλη είπε ότι σοκαρίστηκε όταν ζήτησε να κάνει παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση και η απάντηση των υπευθύνων του MEGA ήταν αρνητική. “Και γιατί να σας βγάλουμε; Για να βγάλετε λόγο;” είπε η κα Γεροβασίλη ότι της απάντησαν από το MEGA και έκανε λόγο για λογικρισία η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Για την υπόθεση με τις καταγγελίες Πανούση η κα Γεροβασίλη είπε ότι οι επαφές με τους κρατούμενους γίνονται σε στιγμές κρίσης προκειμένου να αποτραπούν χειρότερες εξελίξεις. «Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται προκειμένου να εισάγει νομοσχέδια. Όμως, οι επαφές με τους κρατούμενους που έκαναν απεργία πείνας εκείνο το διάστημα γίνονταν προκεθιμένου να αποτραπεί κάποιος να πεθάνει. Οι κινήσεις καλώς έγιναν. Η κυβέρνηση νομοθετεί με τον τρόπο που πρέπει να νομοθετήσει», είπε.

Για τον Πάνο Λαμπρου είπε: «Ο Πάνος Λάμπρου διαψεύδει τους διαλόγους και εγώ τον πιστεύω. Ήταν συνεργάτης του υπουργείου αλλά τι σημασία έχει; Θα μπορούσε να είναι συνεργάτης του υπουργείου και σήμερα. Που είναι το πρόβλημα;»

Χθες με ανακοίνωσή της η κα Γεροβασίλη προανήγγειλε και προσφυγή της στην δικαιοσύνη:

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το MEGA αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση “γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;” Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε