Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Γεροβασίλη κατά Πέτσα: Δεν δέχομαι υποδείξεις από τον “πορτ παρόλ” της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Γεροβασίλη κατά Πέτσα: Δεν δέχομαι υποδείξεις από τον “πορτ παρόλ” της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Intime Αρχείο

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι.

Απαντώντας στη δήλωση του κ. Πέτσα περί ευθυνών της στην υπόθεση και της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη κάνει λόγο για προσπάθεια συκοφάντησης σε βάρος της.

Αναλυτικά η απάντηση της κ. Γεροβασίλη:

Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου και σπίλωσης της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής δε δέχομαι από κανέναν, ειδικά από κάποιον που μόλις χθες χαρακτήρισε την προσφυγή μου στη δικαιοσύνη ως απειλή και σήμερα μου την προτείνει ως καταφυγή.

Click4more:  Εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη στην εφημερίδα “Καθημερινή”

Όταν αναφέρεται -δε- σε εμένα ο “πορτ παρόλ” της κυβέρνησης Μητσοτάκη μιλώντας για απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα κρούει ανοιχτές θύρες. Μιας και αναπαράγει, στ’ αλήθεια, με άλλα λόγια τα αναφερθέντα στη χθεσινή μου απάντηση προς τον ίδιον.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης, η απόδοση της δικαιοσύνης και των πιθανών ευθυνών, σε όποιους κι αν αναλογούν, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση -των επιφορτισμένων γι’ αυτό το σκοπό αρμόδιων δομών της Πολιτείας- απέναντι στους νεκρούς και τους πληγέντες από την τραγωδία στο Μάτι.

Και αυτή η διαδικασία, υπηρεσιακά, διοικητικά και δικαστικά, είχε ξεκινήσει επί των ημερών μας, με τον θεσμικά δέοντα τρόπο. Ήταν η ίδια ακριβώς στιγμή που κάποιοι άλλοι μικροπολιτικά και ανήθικα ξεκινούσαν την μακρόχρονη σκύλευση νεκρών και την πολιτική καπηλεία της τραγωδίας.

20/7/2020

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις