Πολιτική

Γεροβασίλη: Ο Κ. Μητσοτάκης υπονομεύει τη διαπραγμάτευση

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη χθεσινή του συνέντευξή στον ΣΚΑΙ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κ. Γεροβασίλη κάνει λόγο για ακόμη μια προσπάθεια υπονόμευσης της διαπραγμάτευση στην οποία βρίσκεται η χώρα με τους δανειστές, λέοντας πως η αγονία του πολλαπλασιάζεται όσο η χώρα οδεύει στην έξοδο από την κρίση.

Αναλυτικά η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη:

Ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι θα περάσει πραγματικά πολύς καιρός μέχρι να βρει η Νέα Δημοκρατία κάτι καινούριο να πει. Το μόνο ουσιώδες που προκύπτει από την χθεσινή συνέντευξη είναι ότι κάθε φορά που η χώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να την υπονομεύσει. Αυτό όμως δεν είναι κάτι καινούριο.

Όσο η χώρα πλησιάζει στην έξοδο από την κρίση, η αγωνία του κ. Μητσοτάκη, πολλαπλασιάζεται. Σε αυτό έχει την απόλυτη κατανόηση μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 9
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 92
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως
Ο Μιχάλης Μπεκίρης αποχωρεί προσωρινά από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Εν μέσω της αντιπαράθεσης για το πτυχίο και το ΦΕΚ διορισμού του, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «πρωτοφανή εκστρατεία προσωπικής στοχοποίησης»
Μιχάλης Μπεκίρης 47