Πολιτική

Για όλες τις αλλαγές στο Δημόσιο θα ενημερώσει ο Κ. Μητσοτάκης τις Βρυξέλλες

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, θα έχει σειρά επαφών με υπουργούς χωρών - μελών και υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η κυβέρνηση και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων, θα αναφερθεί αύριο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο, για τον Κυβερνητικό Μετασχηματισμό, που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, θα συναντηθεί με τους Γερούν Ντάισελμπλουμ (Επικεφαλής Eurogroup), Πιερ Μοσκοβισί (Επίτροπο αρμόδιο για τις Οικονομικές Υποθέσεις), Τόμας Βίζερ (Πρόεδρο Euroworking Group), Κάθριν Ντέι (Γενική Γραμματέα Ευρωπαϊκής Επιτροπής), Φράνσις Μόντ (υπουργό παρά τω πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας ) και Πιερ Κάρλο Παντοάν (υπουργό Οικονομικών της Ιταλικής Δημοκρατίας).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ενημερώσει τους αξιωματούχους για τις μεταρρυθμίσεις, που έχουν υλοποιηθεί στη δημόσια διοίκηση, με έμφαση την αξιολόγηση δομών και προσωπικού, αλλά και τις στοχευμένες ενέργειες για τη μείωση της γραφειοκρατίας και την ατζέντα της διοικητικής μεταρρύθμισης 2014-2016.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
MRB: Πώς διαβάζει το επιτελείο Τσίπρα τα ευρήματα της δημοσκόπησης – Σε μονοψήφια επίπεδα η διαφορά της ΕΛΑΣ από τη ΝΔ
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού διατηρεί τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, ενώ η συζήτηση για τις μετεκλογικές ισορροπίες επανέρχεται στο προσκήνιο
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 16
Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις εκλογές – Χρειαζόμαστε συμμαχίες, αλλά με κορμό το κόμμα
Ο βουλευτής στέλνει μήνυμα πολιτικής αυτονομίας ενόψει Κεντρικής Επιτροπής, αφήνοντας αιχμές για τις κινήσεις Τσίπρα και απορρίπτοντας σενάρια «παγώματος» του κόμματος
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος