Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιακουμάτος: Αποτυχία αν δεν βγούμε αυτοδύναμοι

Γιακουμάτος: Αποτυχία αν δεν βγούμε αυτοδύναμοι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSI

Αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο κ. Γιακουμάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του News 24/7, δήλωσε πως «θα είναι αποτυχία αν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία και είμαι αισιόδοξος ότι αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί”.

Ακόμη τόνισε πως η χώρα χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων και ανέφερε ότι “ η ΝΔ έχει δυναμική που δεν αλλάζει, είναι πρώτο κόμμα και μακριά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τη συσπείρωσή του, αλλά αυτό δεν αναιρεί το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ, πιστεύω ότι θα την πετύχουμε. Παρά την αυτοδυναμία, χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων και σύνθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη αποφυάδες του Βαρουφάκη, δεν είναι ευρωπαϊστές, μπλοφάρουν, είναι καμουφλάζ, δεν πιστεύουν στην Ευρώπη, δεν είναι στο dna τους η Ευρώπη. Η ΝΔ καλύπτει τον πολιτικό χώρο από τις παρυφές της Αριστεράς μέχρι τις παρυφές της Δεξιάς. Η χώρα χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων» τόνισε.

Ο κ. Γιακουμάτος ήταν κάθετος στο θέμα των συντάξεων: «Όποιος επιχειρήσει να κόψει σύνταξη να του κοπούν τα χέρια, είναι ντροπή. Όταν η Ελλάδα ήταν στα βράχια κάναμε υποχωρήσεις, τώρα φύγαμε από το μνημόνιο. Αν χρειαστεί, να γίνει μονομερώς. Δεν πρέπει να κοπούν οι συντάξεις, ποτέ δεν θα στηρίξω άλλη μείωση συντάξεων».

Για την πιθανότητα να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε πως “o Γρηγόρης είναι πολύ καλό παιδί. Το ζήτημα είναι τι έχει κανείς στο δισάκι του να φέρει», ενώ για την Άννα Διαμαντοπούλου είπε οτι “δεν πιστεύω ότι η κυρία Διαμαντοπούλου μπορεί να προσθέσει”.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος αναφέρθηκε και στην κ. Κατερίνα Παπακώστα λέγοντας πως «υπάρχουν πολιτικοί που δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο, τους ενδιαφέρει μόνο το σαρκίο τους. Ο Κώστας Καραμανλής δεν εκφράζεται από κανέναν. Οι βασιλικότεροι του βασιλέως απέθαναν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις