Σάββατο, 25 Μαΐ
26oC Αθήνα

Γιάννης Καλλιάνος: Αίσθηση από το ξέσπασμά του – «Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν»

Γιάννης Καλλιάνος: Αίσθηση από το ξέσπασμά του – «Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν»

Δύσκολες ώρες περνά ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος και ο λόγος είναι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του. Το ξέσπασμά του έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Ο Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτηση στο facebook να αναφέρεται με δάκρυα στα μάτια στον πατέρα του που δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο. Περιγράφει τι ακριβώς συνέβη και ο πατέρας του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.. «σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά».

Στο βίντεο που έχει ανεβάσει είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει με λυγμούς και εξηγεί την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Αναλυτικά περιγράφει τα εξής: «Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει σάκχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό πόδι.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε αποκορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Οι γιατροί μου είπαν ότι “υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά”. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ.

Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις