Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιάννης Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση του 21χρονου που πέταξε κροτίδα στο «Καραϊσκάκης»

Γιάννης Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση του 21χρονου που πέταξε κροτίδα στο «Καραϊσκάκης»
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Τα συγχαρητήριά του στην ΕΛ.ΑΣ. δίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, για την ταυτοποίηση του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς και να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ. 

«H ΕΛ.ΑΣ. με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, ταυτοποίησε τον 21χρονο που έριξε κροτίδα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου.

«Η ΕΛ.ΑΣ., συντονισμένα και οργανωμένα, διαλευκάνει κάθε πράξη ανομίας και παραβατικότητας, δρώντας με βάση τη νομιμότητα και στοχεύοντας στην προστασία του πολίτη από κάθε μορφή παραβατικότητας.

H πρόκληση βίας στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων ή και άλλες, βρίσκει πεδίο ακόμη και σε μικρές ηλικίες και αποτελεί πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής. Ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή», καταλήγει η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου στο X (πρώην Twitter) για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως, μετά την ταυτοποίησή του, ο 21χρονος ομολόγησε ότι πέταξε την κροτίδα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις