Site icon NewsIT

Γιάννης Ραγκούσης σε ΝΔ για Σοφία Νικολάου: «Καλύπτει τη ζημία 2 εκ. ευρώ του ελληνικού λαού»

27.02.2023 | 20:20
Γιάννης Ραγκούσης σε ΝΔ για Σοφία Νικολάου: «Καλύπτει τη ζημία 2 εκ. ευρώ του ελληνικού λαού»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης, μιλάει από το βήμα στη συζήτηση, επί του κατατεθέντος πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής με θέμα: «Εξέταση της υπόθεσης παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών [ΕΥΠ] ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό predator, την παράνομη χρήση αυτού στην Ελληνική επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου», στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Νέες βολές εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης προς τη Νέα Δημοκρατία και τη Σοφία Νικολάου. Ο νέος τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στη θέση του Παύλου Πολάκη κατηγορεί το κυβερνών κόμμα ότι εξακολουθεί να καλύπτει την πρώην γενική γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής.

Με νέα γραπτή δήλωσή του ο τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση της Σοφίας Νικολάου κατηγορώντας την ότι «επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών».

Η νέα παρέμβαση Ραγκούση:

«Η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου. Αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών.

Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο “Νικολάου”, που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ στον Ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία.

Επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version