Πολιτική

Γιατί ο Θεοδωρικάκος ανεβαίνει ορόφους στο ασανσέρ της δημοφιλίας

Είναι από τους λίγους που είτε ως υπουργός, είτε ως απλός βουλευτής σε κάθε κρίση βγαίνει μπροστά να υπερασπιστεί την κυβέρνηση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι τάσεις της MRB πάντα έχουν ενδιαφέρον γιατί αποτελούν εργαλείο ακόμα και για εκείνους που κυβερνούν καθώς αποτελούν ένα είδος αξιολόγησης – που είναι και από τα αγαπημένα σπορ της κυβερνώσας παράταξης.

Στις πρόσφατες «αξιολογήσεις» των πολιτών για τους υπουργούς ο Νίκος Δένδιας είναι σταθερά πρώτος σε δημοφιλία και ακολουθούν δυο πρόσωπα που έχουν αναδειχθεί σε «πρόσωπα κλειδιά» για τα κυβερνητικά σχήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο μεν Πιερρακάκης με παρακαταθήκη την κατά γενική ομολογία επιτυχημένη θητεία του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης – ειδικά την περίοδο της πανδημίας – λειτούργησε αποτελεσματικά, ο δε Τάκης Θεοδωρικάκος, μια περίπτωση υπουργού που παράγει ουσιαστικό έργο και αποτελέσματα χωρίς να κάνει φασαρία.

Οι παρεμβάσεις του σε θέματα καθημερινότητας από το υπουργείο Ανάπτυξης στο οποίο προΐσταται βοηθά στο να είναι η οικονομία από τα «δυνατά χαρτιά» της κυβέρνησης.

Τελευταίο του επίτευγμα η λύση που έδωσε στο θέμα των ασανσέρ και της πιστοποίησής τους, μια ιστορία που κρατάει πάνω από δυο δεκαετίες χωρίς όμως να δίνεται λύση και οι πολίτες να τρέμουν για τα πρόστιμα που προβλέπονταν.

Αποφάσισε να δημιουργηθεί κατ’ αρχήν μια πλατφόρμα απογραφής και από εκεί και πέρα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αναβάθμιση των ανελκυστήρων σε όλη τη χώρα.

Επίσης, όπως σχολιάζουν από την οδό Πειραιώς είναι από τους λίγους που είτε ως υπουργός, είτε ως απλός βουλευτής σε κάθε κρίση βγαίνει μπροστά να υπερασπιστεί την κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7