Πολιτική

Γιώργος Γεραπετρίτης: «I have a dream»

Ονειρό του… να καταψηφίζουν νομοσχέδια οι βουλευτές της συμπολίτευσης γιατί αυτό δείχνει πρωταξία της Βουλής! Αυτό το μήνυμα έστειλε στους νεοδημοκράτες βουλευτές ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης κατά την δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου του για το Επιτελικό Κράτος. Μια αναφορά που είναι πάντως σίγουρη, ότι ακούγοντάς την θα έζωσαν τα φίδια σε Μαξίμου αλλά και τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σχολιάζοντας την κριτική που ασκήθηκε αυτές τις 4 συνεδριάσεις καια πό βουλευτές της ΝΔ σχετικά με διατάξεις του νομοσχεδίου του είπε ότι «είναι ενδιαφέρον ότι υπήρξε κριτική και από τα μέλη της συμπολίτευσης. Υπάρχει και μια απάντηση δική μου όχι της κυβερνησης. Έχω όνειρο να έρχονται οι βουλευτές της συμπολίτευσης και να ασκούν κριτικής στην κυβέρνηση. Έτσι αναβαθμίζεται ο ρόλος της Βουλής και του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Έτσι θα έχουμε την πρωταρχία του κοινοβουλίου. Εχώ θέλω οι βουλευτές της πλειοψηφίας να είναι κριτικοί ακόμα και να καταψηφίζουν, το θεωρώ αυτό ότι είναι υγεία και ευχαριστώ πολύ για την κριτική τους…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2