Πολιτική

Γιώργος Κυριόπουλος: Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θάνατό του προκάλεσε αντίδραση του γιου του

Ο Γιάννης Κυριόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες ενώ ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ Covid. Ένα tweet του Γιώργου Κύρτσο που συνέδεε το θάνατό του με τον τριπλό εμβολιασμό και πιθανά προβλήματα στο ΕΣΥ.

Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή, που πρόσφατα διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, προκάλεσε την αντίδραση του γιου του Γιάννη Κυριόπουλου, ο οποίος απάντησε στον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του ήταν ανοσοκατεσταλμένος λόγω του καρκίνου που αντιμετώπιζε.

Ο Γιώργος Κύρτσος έγραψε στο twitter πως ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας ήταν τριπλοεμβολιασμένος. Σχολίασε ότι το ποσοστό των ασθενών που έχουν κάνει τρεις δόσεις εμβολίου αλλά νοσηλεύονται σε ΜΕΘ ή πεθαίνουν από Covid, ανεβαίνει.

«Είναι θέμα διάρκειας εμβολίου; Έγιναν λάθη σε συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα; Ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται».

Ο Ηλίας Κυριόπουλος, γιος του εκλιπόντος καθηγητή, απάντησε στον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του «ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου». Και ξεκαθάρισε πως «δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στη Βουλή μεταξύ Καιρίδη και Βελόπουλου: «Είστε πρόβλημα αντεθνικό και ανθελληνικό» - Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για την τραγωδία στη Χίο
Αναδεικνύεται η ανάγκη ενίσχυσης της μάχης κατά των κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, λέει η κυβέρνηση
Κυριάκος Μητσοτάκης 15
Πλεύρης για μεταναστευτικό: Σκληρότερη γραμμή κατά διακινητών, φυλάκιση ή επαναπατρισμός για όσους απορρίπτεται το άσυλο
«Αν δεν ψηφίσετε αυτές τις διατάξεις, τότε με συγχωρείτε, δεν είστε με το λιμενικό, είστε με τους διακινητές» δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου
Θάνος Πλεύρης