Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γιώργος Βαρεμένος: Δεν ήταν επιθετική η κίνηση στην Άννα Καραμανλή, φταίει η τηλεόραση

Γιώργος Βαρεμένος: Δεν ήταν επιθετική η κίνηση στην Άννα Καραμανλή, φταίει η τηλεόραση

Ο… τσακωμός συνεχίζεται, αυτή τη φορά με δηλώσεις στα κανάλια. Η Άννα Καραμανλή χαρακτήρισε σεξιστική επίθεση την κίνηση του Γιώργου Βαρεμένου να της αρπάξει φωτογραφία από τα χέρια και εκείνος ισχυρίζεται ότι φταίει η…. τηλεόραση για όσα είδαμε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές αλλοιώνει τα πάντα, είπε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, λίγες ώρες από το επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Άννα Καραμανλή ενώ βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Άννα Καραμανλή επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα γιατί την ημέρα της συντριβής του Φάντομ στην Ανδραβίδα πήγε σε συναυλία στο Παλλάς μαζί με τη Ράνια Σβίγγου και την Πόπη Τσαπανίδου. Κραοτύσε μάλιστα μια φωτογραφία, την οποία ο Γιώργος Βαρεμένος της την άρπαξε από τα χέρια, τη δίπλωσε και της την πέταξε μπροστά της.

Εκείνη την ώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη αλλά στη συνέχεια επιχείρησε να δικαιολογήσει την ενέργειά του.

Δείτε το επεισόδιο

 

«Το να λέει κανείς ότι αυτό είναι μία επίθεση στην κυρία Καραμανλή δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν ήταν επιθετική κίνηση, το διευκρίνισα όσο πιο εμφατικά μπορούσα» τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και τα έριξε στην… τηλεοπτική εικόνα που, όπως είπε, κάποιες φορές μπορεί να αλλοιώνει τα πάντα.

«Το ότι μου κράδαινε την ημέρα της κηδείας δύο παλικαριών της Πολεμικής Αεροπορίας ένα χαρτί, με το οποίο υπονοούσαν non paper της Νέας Δημοκρατίας και του κύριου Μητσοτάκη; Υπονοώντας τι δηλαδή; Ότι δεν συμμεριζόμαστε τον πόνο, την απελπιστική κατάσταση των οικογενειών; Ότι δεν έχουμε συνείδηση της τραγικής απώλειας; Ότι είναι αυτοί πιο πατριώτες από εμάς;» συμπλήρωσε ο Γιώργος Βαρεμένος.

 

Νωρίτερα, η Άννα Καραμανλή, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, είχε κάνει λόγο για σεξιστική επίθεση και κίνηση απρέπειας που δεν περίπεμεν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία, όπου ανέφερε: «Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά.

Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις