Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιορτή της μητέρας 2018: Το συγκινητικό μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη!

γιορτή της μητέρας
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Γιορτή της μητέρας σήμερα, Κυριακή 13.05.2018 και είναι μια μέρα ιδιαίτερη. Για όλους μας. Κάτι που ισχύει και για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σήμερα, 13 Μαΐου του 2018 γιορτάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο η μητέρα. Η μητέρα που φέρνει στον κόσμο τη ζωή, η γυναίκα που κάνει τα πάντα για την οικογένειά της και ο άνθρωπος που φέρεται μητρικά δίχως να χρειάζεται να μάθει πώς να το κάνει αυτό… Οι πρώτες αναφορές για Γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα.

Η μητέρα Γη (Γαία) σύζυγος του Ουρανού είναι η προσωποποίηση της φύσης, που γεννά όλο τον κόσμο και λατρεύεται σαν η υπέρτατη θεότητα. Η λατρεία περνά στη συνέχεια στην κόρη της, Ρέα, σύζυγο και αδερφή του Κρόνου.

Για αυτή την ιδιαίτερη μέρα έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει στο μήνυμά του: “Έχασα την δική μου νωρίς, αλλά δεν περνάει μέρα που δεν την σκέφτομαι! Βλέπω την μητέρα των δικών μου παιδιών πώς σκίζεται γί´αυτά. Δεν υπάρχει ιερότερο από τη μάνα. Χρόνια πολλά σε όλες τις ηρωίδες που χωρίς αυτές δεν θα υπήρχαμε“.

Το μήνυμά του συνοδεύει και μια φωτογραφία, που δείχνει μια ροζ καρδιά, η οποία περικλείει λέξεις αφιερωμένες στην μητέρα… Λέξεις όπως “ευαίσθητη, γενναία, υπομονετική, φιλότιμη, αγαπάει, μοναδική”.

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την γιορτή της μητέρας

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις