Πολιτική

Γλέζος για προσφυγικό: Να σταματήσει το έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος της Ανθρωπότητας

'Έκκληση “σε κάθε ελεύθερη συνείδηση” να σταματήσει το έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος της ανθρωπότητας απήυθυνε ο Μανώλης Γλέζος, μέσω της ιστοσελίδας «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες».

Παράλληλα καλεί “τον Επίτροπο Μετανάστευσης να εφαρμόσει όσα υποσχέθηκε ότι θα πράξει, δημόσια και ιδιωτικά εδώ και ενάμιση χρόνο, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου”.

Όλη η ανακοίνωση του Μανώλη Γλέζου:

“Για να μην κατηγορήσω όλους όσους επιχειρούν να αποφύγουν το φως της αλήθειας.

Για να μην εγκαλέσω όλους εκείνους οι οποίοι συγχέουν τα γεγονότα για να κρύψουν, την απάθεια και την αδιαφορία τους, τις ενοχές τους μπροστά σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ανθρώπινα δράματα που προσβάλλουν βάναυσα τα ανθρωπιστικά ιδεώδη του πολιτισμού.

Απευθύνω έκκληση

Σε κάθε ανθρώπινη συνείδηση και καλώ σε Παγκόσμια Διαμαρτυρία για να σταματήσει το έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος της Ανθρωπότητας.

Όλοι, Ο.Η.Ε. , Ευρωπαϊκή Ένωση, Κράτη, Κόμματα, Κινήματα και Θρησκευτικές Ενώσεις να προσφέρουν άσυλο στους πρόσφυγες και μετανάστες.
Καλώ

Για τους ίδιους λόγους, τον Επίτροπο Μετανάστευσης να εφαρμόσει όσα μου υποσχέθηκε ότι θα πράξει, δημόσια και ιδιωτικά εδώ και ενάμιση χρόνο, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Τέλος καλώ κάθε συνάνθρωπο ν΄αγωνιστεί ώστε να τεθεί τέρμα σ’ αυτή τη βαρβαρότητα εναντίον της προσφυγιάς.

Μανώλης Γλέζος 
16 Μαρτίου 2016”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4