Πολιτική

Grexit: “Βάλτε το μαχαίρι στο κόκκαλο για να το αποφύγετε” λέει ο Μοσκοβισί

«Θέλουμε η Ελλάδα να κάνει βαθιές μεταρρυθμίσεις όντας μέλος της ευρωζώνης»,δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι συζητήσεις χθες,τόνισε,ήταν μακρές και δύσκολες και σήμερα θα επικεντρωθούμε στις προϋποθέσεις που πρέπει να ικανοποιηθούν,προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο πρόγραμμα».



«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει περισσότερα σε βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο διάστημα»,ανέφερε ο Γάλλος Επίτροπος, σημειώνοντας ότι οι προϋποθέσεις πρέπει να εφαρμοστούν τάχιστα.

«Χρειαζόμαστε μία συμφωνία φιλόδοξη,από οικονομικής απόψεως και ρεαλιστική, από πολιτικής απόψεως», τόνισε ο κ.Μοσκοβισί.

«Ο κόσμος αναμένει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να διασφαλίσουμε τη θέση της Ελλάδας εντός της ευρωζώνης» και κατέληξε λέγοντας «ελπίζουμε ότι στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει συμφωνία που θα διασφαλίζει την ακεραιότητα της ευρωζώνης».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σχέδιο Αριστοτέλης»: Η πρόταση Τσίπρα για ανατροπή του διοικητικού χάρτη και μεταφορά εξουσίας στην Αυτοδιοίκηση
Παρά τις εκκρεμότητες, το πολιτικό μήνυμα της παρουσίασης ήταν καθαρό - Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να μεταφέρει τη συζήτηση από τη διαχείριση της σημερινής Αυτοδιοίκησης στον συνολικό ανασχεδιασμό του κράτους
O Αλέξης Τσίπρας