Πολιτική

Η… “δεξιόστροφη” πιρουέτα του Βαρουφάκη στο Eurogroup! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία αμήχανη στιγμή του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, κατέγραψε ο ανταποκριτής της Bild, Dirk Hoeren, λίγο πριν την έναρξη του Eurogroup και φυσικά την μοιράστηκε στο twitter.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η “καρδιά” των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό ζήτημα χτυπά -για ακόμη μία φορά- στις Βρυξέλλες.

Εκεί όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει το Eurogroup, το οποίο από πολλούς θωρείται καθοριστικό όσον αφορά στις σχέσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους ευρωπαίους εταίρους.

Όταν, λοιπόν, ο Γιάνης Βαρουφάκης, έφτασε στο σημείο, ο ανταποκριτής της Bild, Dirk Hoeren, κατέγραψε με το κινητό του μία αμήχανη στιγμή του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατευθύνθηκε προς… το λάθος σημείο κι έτσι με μία στροφή πήρε την… σωστή πορεία. Μάλιστα, ο Dirk Hoeren έσπευσε να δώσει και πολιτικό “χρώμα” στο περιστατικό, συνοδεύοντας το βίντεο με το εξής σχόλιο: “Πολύ συμβολικό για τον Έλληνα υπουργό ΟΙκονομικών στο Eurogroup: Όχι αριστερά κύριε Βαρουφάκη, πρέπει να πάτε δεξιά“.

Να σημειώσουμε πως ο Dirk Hoeren ασχολείται συχνά – πυκνά με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο twitter, αφού όταν ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ είχε “τιτιβίσει” μία φράση του Ρούζβελτ, ο ανταποοκριτής της Bild είχε σπεύσει να του απαντήσει και να του… αντιπροτείνει μία διαφορετική ρήση του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Το καλώδιο πρέπει να ολοκληρωθεί – Κάποιοι κάνουν περισσότερο επικοινωνία, παρά εργάζονται στρατηγικά για τα εθνικά μας συμφέροντα
«Ο Πρωθυπουργός διαφήμισε το καλώδιο ως ένα έργο ζωτικής στρατηγικής σημασίας. Είναι. Ξεκινάς, όμως, ένα τέτοιο έργο με την Κύπρο, χωρίς να έχεις διασφαλίσει την ολοκλήρωση του;»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ
Δεύτερη παραίτηση από το κόμμα Κασσελάκη σε 24 ώρες: «Χαιρέτησε» και ο Μιχάλης Χουρδάκης - «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε»
Μετά τη Θεοδώρα Τζάκρη, την αποχώρησή του από τους Δημοκράτες ανακοίνωσε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αποφεύγοντας προσωπικές αιχμές ή χαρακτηρισμούς
Μιχάλης Χουρδάκης
ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: «Οι πολίτες θέλουν φθηνότερο καλάθι, όχι ακριβότερες δικαιολογίες»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στο Μαξίμου για το τέλος του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους και τη συμφωνία με τη βιομηχανία τροφίμων για πάγωμα τιμών
ΕΛ.Α.Σ. 8