Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ΑΔΕΔΥ διαψεύδει τον Στέφανο Κασσελάκη – «Ποτέ δεν συναντηθήκαμε μαζί του»

Η ΑΔΕΔΥ διαψεύδει τον Στέφανο Κασσελάκη – «Ποτέ δεν συναντηθήκαμε μαζί του»

Όλα λάθος πήγαν για τον Στέφανο Κασσελάκη το απόγευμα της Πέμπτης (21.9.2023) στο Αιγάλεω, καθώς λίγο πριν κάνει το ολίσθημα και αποκαλέσει τα Κατεχόμενα «κρατίδιο» της Τουρκίας, ρωτήθηκε για τα εργασιακά και θέλοντας να απαντήσεις, ανέφερε πως συναντήθηκε με την ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ερώτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο ανέφερε: «Προφανώς είναι κάτι απαράδεκτο (το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης) και χθες συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ και τους φορείς, συνειδητοποιώντας τις μεγάλες αδικίες που γίνονται στα εργασιακά».

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής η ίδια η ΑΔΕΔΥ με ξεχωριστή ανακοίνωση, σημείωσε πως μια τέτοια συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Κασσελάκη: 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα μεταδίδουν ορισμένα ΜΜΕ για δήθεν συνάντησή της με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκη.

Τέτοια συνάντηση ουδέποτε έγινε. Η ΑΔΕΔΥ δεν εμπλέκεται στα εσωτερικά των κομμάτων, αλλά θεσμικά συναντάται με τους εκάστοτε αρχηγούς τους και όχι με υποψήφιους. Καλούμε τα ΜΜΕ που μετέδωσαν την “είδηση” να αποκαταστήσουν την αλήθεια για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις».

Σημειώνεται πως είχε ανακοινωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντιόταν την Πέμπτη με συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ στα γραφεία της συνομοσπονδίας.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις