Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η… άλλη Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Είμαι κλαψιάρα! Επόμενο βήμα να κάνω παιδί – video

Η… άλλη Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Είμαι κλαψιάρα! Επόμενο βήμα να κάνω παιδί – video

Μια συνέντευξη διαφορετική από της άλλες παραχώρησε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Το όνειρο της μητρότητας, το… κλάμα και η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, μιλώντας στο GrTimes.gr, παραδέχεται ότι είναι… κλαψιάρα. «Είμαι ένας άνθρωπος που κλαίει. Κλαίει βλέποντας ταινίες ,σήριαλ, ακούγοντας ένα τραγούδι. Γενικά είμαι μια κλαψιάρα», λέει η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης.

Αλλά ακόμη κι αν είναι κλαψιάρα, σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι «είναι πολύ λίγες οι φορές που λύγισα (…) Αλλά δεν λυγίζω, πατάω στα πόδια μου και προχωράω. Έχω μία λογική ότι το βλέμμα πρέπει να είναι μπροστά και προχωράω», λέει.

Δεν έχει κόμπλεξ με την ηλικία της και τονίζει ότι το επόμενο βήμα της είναι να κάνει ένα παιδί.

Μιλώντας για τη Θεσσαλονίκη, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου εκτιμά πως η έλλειψη καθαριότητας «χαλάει το χαρακτήρα, την ομορφιά και την εξωστρέφεια» της πόλης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει συμπρωτεύουσα.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου εκφράζει την άποψη πως «τα προηγούμενα χρόνια δεν κάναμε δουλειά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν επενδύσαμε σε ανθρώπους και σε πρόσωπα οι οποίοι θα μπορούσαν να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο (…) ως κόμμα ρίξαμε όλο το βάρος στο να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια και να βγούμε από τα μνημόνια και δεν επενδύσαμε στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Πηγή: grtimes.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις