Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η “απάντηση” της Ρένας Δούρου για την οικογένειά της στο Δημόσιο

Η “απάντηση” της Ρένας Δούρου για την οικογένειά της στο Δημόσιο

Mέσω κύκλων απαντάει η Ρένα Δούρου στο δημοσίευμα του liberal.gr σύμφωνα με το οποίο έχει διορίσει μέλη της οικογένειας της σε διάφορες θέσεις στο Δημόσιο.

Η απάντηση δίνεται με έναν “ανορθόδοξο” τρόπο αφού η Ρένα Δούρου απαντάει με δελτίο τύπου της Περιφέρειας, αλλά οι δηλώσεις δεν χρεώνονται στην ίδια αλλά σε κύκλους.

Πέρα από αυτό η κα Δούρου δεν απαντάει επί της ουσίας στο δημοσίευμα, σημειώνοντας απλά πως και στο παρελθόν επιχειρήθηκε η σπίλωση της και η μόνη απάντηση σε αυτό είναι “αξιοπρέπεια, διαφορετικό ήθος, νομιμότητα. Οι πολίτες γνωρίζουν το βίο όλων μας και είναι οι τελικοί κριτές”.

Επί της ουσίας όμως καμία απάντηση έστω και μέσω κύκλων.

Φυσικά το δημοσίευμα έχει προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης με το Ποτάμι να την κατηγορεί πως τον σύντροφο της τον τοποθέτησε διευθύνων σύμβουλο στην ΕΥΔΑΠ, τον δεύτερο αδελφό της να εισπράτει ενάμιση μισθό ως απασχολούμενος στο υπουργείο Πολιτισμού και στο Φεστιβάλ Αθηνών. Επίσης αναφέρει το Ποτάμι και τη σύζυγο του αδελφού που φέρεται ως δικηγόρος να έχει αναλάβει τις υποθέσεις του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε