Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Η απάντηση του Πέτρου Δούκα για τις δηλώσεις που τον «έκαψαν»: Το φταίξιμο είναι δικό μου απλά και αντρίκια

Η απάντηση του Πέτρου Δούκα για τις δηλώσεις που τον «έκαψαν»: Το φταίξιμο είναι δικό μου απλά και αντρίκια

Την δική του απάντηση έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης, ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας, για όσα ειπώθηκαν κατά την επίσκεψη του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιου Λιβανού στο Δημαρχείο Σπάρτης.

Ο κύριος Δούκας, που στις 7 Φεβρουαρίου 2022 τελικά διεγράφη από την Νέα Δημοκρατία μετά τα όσα είπε (περί εξαγοράς ψηφοφόρων στις εκλογές του 2007 στην περιφέρεια Ηλείας), θέλησε να εξηγήσει τα όσα ειπώθηκαν την επίμαχη ημέρα…

«Στόχος αυτής της δημοτικής αρχής είναι να κοιτάμε μόνο μπροστά. Αλλά για να κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει πρώτα εγώ να δώσω κάποιες εξηγήσεις» είπε ο κύριος Δούκας.

Και συνέχισε: «Ναι. Πράγματι, το σχήμα λόγου που χρησιμοποίησα ήταν ατυχές, πολύ ατυχές και έδωσε την ευκαιρία για πολλές παρερμηνείες. Για κυνισμό, για εξαγορά συνειδήσεων και πολλά, πολλά άλλα. Το φταίξιμο είναι δικό μου, απλά και αντρίκια. Και ζήτησα συγνώμη από όσους στεναχώρησε με αυτή τη ρητορική μου υπερβολή».

«Σκοπός ήταν να επισημάνω ότι όταν το κράτος αντιδρά άμεσα και συμπαραστέκεται στους πολίτες σε καταστροφές, όταν βοηθάει αυτούς που έμειναν στο δρόμο, αυτό εκτιμάται από όλους τους πολίτες. Αυτό και τίποτα άλλο… Μόνος μου στόχος ήταν να κινηθεί το κράτος άμεσα για τις αποζημιώσεις των Λακώνων παραγωγών που επλήγησαν από τον παγετό» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο του flynews:

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις