Τετάρτη, 21 Φεβ.
12oC Αθήνα

Η Έλενα Ακρίτα ξαναχτυπά για τις Σπέτσες – «Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες;»

Η Έλενα Ακρίτα ξαναχτυπά για τις Σπέτσες – «Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες;»

Επιμένει η Έλενα Ακρίτα στην διαφωνία της για το τριήμερο εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που συγκαλεί ο Στέφανος Κασσελάκης στις Σπέτσες

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της δεν διαφωνεί με την απόφαση να γίνει η συνάντηση εργασίας εκτός Αθηνών αλλά εκφράζοντας την γνώμη της όπως λέει προτείνει να γίνει όχι στις Σπέτσες αλλά σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες.

Όλη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδέλφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.
Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Καλημέρα σε όλους!»

Δείτε την ανάρτηση

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έλενα Ακρίτα (@elenaakrita)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις