Πολιτική

Η Έλενα Ακρίτα στηρίζει Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – «Ας κρίνει η ιστορία όσους αποχώρησαν»

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στα social media στηρίζει ανοικτά τον Σωκράτη Φάμελλο ο ενόψει των εκλογών της Κυριακής (24/11/2024) για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε στους βουλευτές που αποχώρισαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον έριξαν από την Αξιωματική Αντιπολίτευσης λέγοντας «ας τους κρίνει η ιστορία».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα έχει ως εξής: Με δεδομένο ότι, πολύ πριν τη διάσπαση, τοποθετήθηκα δημόσια κατά των ανεξαρτητοποιήσεων και της δημιουργίας νέου κόμματος, την Κυριακή ψηφίζω. Η επιλογή μου είναι ο Σωκράτης Φάμελλος.

Έχω επανειλημμένα εκφραστεί με εκτίμηση για τον πολιτικό που, ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ, σήκωσε στους ώμους του την πιο τραυματική περίοδο στην Ιστορία της σύγχρονης Αριστεράς.

Ο Σωκράτης είναι βαθύς γνώστης των θεμάτων που ταλανίζουν τον Έλληνα. Την ακρίβεια, την Παιδεία, την Υγεία, την Οικονομία και το Περιβάλλον.

Ως υπεύθυνη του Τομέα μου, γνωρίζω καλά πως είναι ο μόνος από τους τέσσερις υποψήφιους που αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Ισότητα για όλους χωρίς διάκριση σε χρώμα, φυλή, φύλο, θρησκεία. Καλή επιτυχία, συνάδελφε.

Υ. Γ. Τους βουλευτές που έριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αδιαφορώντας για το γεγονός πως οι εκλογές και μόνον αυτές αποφασίζουν, καθορίζουν, παγιώνουν ή ανατρέπουν τις θέσεις των κομμάτων στο Κοινοβούλιο, δεν θα τους κρίνω. Ας τους κρίνει η Ιστορία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νικόλας Φαραντούρης περνά την πόρτα του ΠΑΣΟΚ – Ανεβάζει τους ρυθμούς διεύρυνσης η Χαριλάου Τρικούπη
Τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται είναι της Νίνας Κασιμάτη η οποία τώρα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και της Θεοδώρας Τζάκρη η οποία επίσης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αλλά και του Θάνου Μωραΐτη
Φαραντούρης και Ανδρουλάκης
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει πρόταση για εξεταστική στις αρχές της εβδομάδας – Πολιτικό θρίλερ για τις υποκλοπές
Στο ΠΑΣΟΚ πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις και προκειμένου να βρεθούν οι απαραίτητες 120 ψήφοι, ώστε το αίτημα εξεταστικής για τις υποκλοπές να εγκριθεί και η εξεταστική επιτροπή να συσταθεί
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ζητά με επιστολή του στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους επιτάχυνση των διαδικασιών για τα θύματα σε Μάτι, Μάνδρα και Τέμπη
Κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν ότι η ενεργοποίηση του ΝΣΚ αποτελεί κρίσιμο εργαλείο για την αποσυμφόρηση της Δικαιοσύνης
Κυριάκος Πιερρακάκης
Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη: Θα μπορούσε να μην έχει καταψηφίσει τη δυνατότητα για 4ημερη εργασία
«Μια οριζόντια μείωση του χρόνου εργασίας απλώς αυξάνει το κόστος εργασίας, το οποίο εν συνεχεία μετακυλίεται στην πραγματική οικονομία και τελικά στον ίδιο τον εργαζόμενο»
Νίκη Κεραμέως 9
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 13,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Τσίπρα και Καρυστιανού
Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας - Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Κάλπη 162