Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να ταξιδεύει εντός Σένγκεν χωρίς περιορισμούς – Η ανακοίνωση των δικηγόρων της

Η Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να ταξιδεύει εντός Σένγκεν χωρίς περιορισμούς – Η ανακοίνωση των δικηγόρων της
Φωτογραφία Αρχείου

Την απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών ότι η Εύα Καϊλή μπορεί να ταξιδεύει ελεύθερα μεταξύ των χωρών του Σένγκεν ανακοίνωσαν σήμερα (27.6.2023) οι δικηγόροι της Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Με απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών, η κυρία Εύα Καϊλή μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στον χώρο Σένγκεν χωρίς την άδεια της ανακριτικής αρχής», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η απόφαση αυτή έρχεται 1 μήνα μετά την απόφαση των βελγικών Αρχών για την Εύα Καϊλή να βγάλει το βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να γυρίσει και στην Ελλάδα, εφόσον το επιθυμεί.

La Repubblica: Η Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μαζί με την κόρη της

Στο μεταξύ στους διαδρόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εθεάθη να περπατά το απόγευμα της Δευτέρας (26.06.2023) η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “La Repubblica”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Εύα Καϊλή ήταν μαζί με την -δύο ετών- κόρη της. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατέθεσε αίτημα η Εύα Καϊλή να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αυτό έγινε δεκτό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις