Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Σταυρούπολη Ξάνθης – Οι μνήμες από τα παιδικά χρόνια, οι βόλτες και οι φωτογραφίες

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Σταυρούπολη Ξάνθης – Οι  μνήμες από τα παιδικά χρόνια, οι βόλτες και οι φωτογραφίες

Με την επίσκεψη στη Σταυρούπολη Ξάνθης, τον τόπο καταγωγής της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ολοκλήρωσε την τετραήμερη περιοδεία της στη Θράκη.

Την Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκαν στην κεντρική πλατεία στη Σταυρούπολη οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης, Απόστολος Ελευθεριάδης και Μανώλης Φανουράκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Αναστάσιος Συμεωνίδης, ο ιερέας πατήρ Παναγιώτης με την πρεσβυτέρα Αθανασία και κάτοικοι, οι οποίοι πρόσφεραν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανθοδέσμη, αντάλλαξαν ευχές και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της ΠτΔ:  

Στη συνέχεια η κ. Σακελλαροπούλου κάθισε σε καφέ, στην πλατεία, μαζί με τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης και κατοίκους, ενώ αργότερα γευμάτισε σε ταβέρνα στο οποίο παρακάθισε και ο μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου, Παντελεήμων.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε την XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, στην Ξάνθη, από όπου δήλωσε:

«Ανήμερα του Πάσχα θέλησα να βρεθώ στη Θράκη, κοντά στους αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης υπερασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ασφάλεια της χώρας.

Από το υψηλό τους φρόνημα, αντλούμε πίστη και αισιοδοξία για το παρόν και το
μέλλον της πατρίδας μας.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις